28 Juli

Hihi KÖRKORT! :D
tihi jag är sååå duktig (a)



..

Du är sötast <3



19 juli

jag är riktigt sugen på att åka tillbaka till cypern :( åh jag vill innan skolan börjar igen :( men blir inte så :(


14 juli

Hej!
Igår kväll stack jag till lund och sov där i natt, mys =) hann bara komma hem idag innan min kusin kom hit, klippte honom och så flyttade dem en del av dem sista grejerna från lägenheten :)
När pappa skulle ta något i förådet sen så såg vi våra små söta igelkotts bebisar :D aw, två supersmå söta igelkottar som bor i vår trädgård tihi (a)
 

Ikväll tror jag inte jag ska göra så mycket, för jag är trött :) film och lite mys blir det väll bara :) Sen i morgon blir det stan först med Katta och sen ska jag till jobb direkt :) Puss på er

12 juli

Tack ni som var med och gjorde min födelsedag till en bra dag trots allt den inte började så bra :)

Började med flyttningen.. Sedan ut och käka och sen blev det buddha på kvällen :) Trevligt :)

Katta sov hos mig och sen har jag bara tagit det lugnt, ska grilla om en stund, mums :) och ikväll händer antagligen inte så mycket :) Pusss


min söta tårta som jag fick av Katta :) <3


Innan vi stack ut :)

11 juli :D

Bara för att jag fyller år idag! :D 18 äntligen (a)

9 juli

jag har knappt någon tid till att uppdatera. Antingen så jobbar jag eller så är jag på körskolan om inte det så är jag i huset och håller på med flytten. Men på lördag ska allt vara färdig flyttat iaf :) så jag är snart tillbaka igen :) men nu måste jag sticka till körskolan och sen jobb direkt efter! Puss

5 juli

godkväll! :D
Trött efter att ha jobbat nästan hela dagen idag, hihi nytt jobb i Lomma idag. Glasskiosk i hamnen, kom gärna och hälsa på mig! :D Sen har jag bara tagit det lugnt ikväll och gjort ett teori test.
I morgon har jag körlektion och ska plugga lite teori, sen ska vi flytta lite saker till huset =)
Innan var mamma så jävla glad för hon skulle flytta, men nu har hon bara ångest och ångrar att hon ska flytta. Hon planerar redan att flytta någon annan stans innan hon ens flyttat dit, om hon inte trivs.. Hon skulle lyssnat på oss andra istället från början :) Men nu är det försent, så nu får hon ge det en chans för jag ska fan inte flytta fler gånger med henne så jobbig som hon är! Men men, allt löser väll sig när vi är färdigflyttade.

Nu börjar det närma sig, bara 6 dagar kvar! Tihi :D
 

Ayia napa

  
 

18 års festen


2 juli

hej på er!
här sitter jag och tråkar vid datorn och är så trött :)
Idag var jag först i huset en stund, solade lite men det blev inte så länge. Sen stack jag hem, pluggade lite teori och åkte sedan till körskolan för att övningsköra. Direkt efter stack jag och mamma till dalby för jag skulle klippa morfar och min kusin. Jag hann bara komma hem innan Katta och jontala kom så klippte jag honom också. Sen stack vi ut och körde en liten runda så katta fick käkat glass =) Nu sitter jag bara vid datorn och ska väll lägga mig om en stund kanske :) men tänkte först ladda upp lite bilder från vår 18 års fest och ayia napa :)

<3

1 Juli

Godmorgon, eller ja snart god eftermiddag men ändå :)
Sitter hemma i detta fina vädret för jag inte orkade dra till stranden, sjukt trött fast jag har fått massa timmars sömn i natt.. som jag inte fått på de 2 veckorna. Men jag har varit flitig och gjort 3 st körkortstester, och ska väll göra 1 eller 2 till senare idag :) Sen blir det kanske att jag packar lite. Jag vill till stan också eftersom jag inte varit där på aslänge!

1 juli nu och den bästa månaden har börjat :) om 10 dagar fyller jag år så glöm inte säga Grattis då!

Men nu ska jag ta något att äta nu sen får jag se om jag solar en stund eller vad jag gör :) kyss


RSS 2.0