hemma

Nu är jag hemma efter många timmars resande . Väldigt drygt att ta buss och tåg sen efter flyget så nu är det väldigt skönt att vara hemma. Det har varit 2 veckor som har varit så jävla bra. Världens bästa avslut på resan också, haha bara sjukt. Jag vill åka igen! vi ses väll där nästa år hoppas jag!
Nu är jag så jävla trött så jag tror jag dör, 3 timmars sömn igår och 1-2 idag, känns bra :) nu väntar massa packning och flyttning. Och snart är det även min födelsedag wiho! :D

Puss på er

28 juni

Fan i morgon ska man hem. Sista kvallen idag :( kommer sakna det sjukt mycket :( och nagon lite mer (a) jag vill inte hem :( men jag kommer tillbaka nasta ar (a)
dar finns ju en hel del hemska bilder som man bara vill glomma nuuuu!! vi har varit sjukt daliga med kameran eftersom vi aldrig har med den nar vi gar ut pa kvallen for vi inte har nagonstans att ha den :( men ja, ska vall anda bli skont att komma hem. Vi hors fran sverige :) Puss

jag trivs.

Varmt, massa sol och bad, snygga killar, festa varje kvall. kan det bli battre liksom?
Igar var vi pa skumparty, valdigt roligt och idag var det partycruise. haha inga bilder pa mig topless tack!
Ikvall blir det vall gg som vanligt och lite mys (a) haha
Nu ar det inte sa manga dagar kvar tills man ska hem, tiden gar snabbt har.. man har inte alls nagon koll pa vilken dag det ar :(


21 juni

beach party igar da sen grabbarna grus :D najs, och jag var jatte duktig och lekte men in sexpartner var tyvarr inte lika bra som mig sa vi kom bara 2a ;P man skulle lossas knulla olika stallningar och ha en ballong mellan sig och smalla den :D haha sen lite mys pa det och allt var toppen :)

kommer du inte in eller?
jag kommer knappt ut :D

Pratar du med mig eller pratar du med elefanten?

haha as kul (a) men pallar inte forklara for det har jag inte tid med :D

AYIA NAPA

hej pa er! :D
Har e toppen och vi ar sa sjukt bast (a) Igar var vi pa grabbarna grus saklart :D hokade upp med 2 danskar som vi inte fattade ett skit av vad dem sa haha sa vi fick prata engelska (a) idag har vi varit pa stranden hela dagen och stekt :D vi ar ju negrar for fan :)
haha glomde skriva at forsta dagen sag vi tva svenska killar pa stranden och sa visade det sig att de bodde pa samma hotell som oss, haha och senare pa kvallen sager de till oss att de inte trodde vi var svenska eftersom vi inte var sa blyga ( toppless och stringbikini haha) jaja vafan :D

cypern

hihi skit najs :) bast igar pa grabbarna grus :D haha alla kommer nog ihag mig (a) tjejen som stod pa bordet utan troja och dansade haha :) aja det var iallafall sjukt kul! fick nagon ralig shot ocksa :) Massa raliga bilder kommer vall finnas med pa mig :O :(
Vi var king idag, vat tshirt tavling, jag vann faktiskt haha (a) dansa pa bordet helt sjalv framfor alla haha och bli nedsprutad med vatten, sen av med trojan woho :D Vi far ju visa vad svenska flickor kan :)

Hihi vi ar king med vara rosa och oranga stringbikini (a) jag alskar er alla! fyfan!
Nasta torsdag ar det party cruise! :D

13 juni

det är så mycket nu, allt på en gång!
massa att fixa till resan och kalaset som var igår. Det blev jätte lyckat faktiskt trots några händelser, men det löste väll sig hyfsat :) och tack alla som kom och firade min och kattas 18 års dag med oss, hoppas ni hade kul iaf :)
Vi fick även huset igår så idag fick vi inte sova så länge eftersom de har satt upp en vägg i huset till mig rum, hihi =) så nu är jag ganska så trött, har städat lokalen idag, varit på stan och precis klippt en kompis. Senare ikväll ska vi på middag hos farmor och farfar =) och efteråt kommer katta och hämtar mig eftersom min lilla älskling fick körkort igår! :D Wiho, så nu ska vi köra överallt (a) :D

Har lite grann kvar att packa, men är ganska så klar. Har lite för mycket med mig men det skadar inte :D Så 09.08 på måndag sitter vi på tåget till göteborg för att sedan ta flyget till Cypern :D

Nu ska jag gå och göra något annat vettigt :) Puss

Super glad!

ja, har jätte mycket att göra nu. Jag och katta bokade resan idag! På måndag åker vi! från göteborg! haha sjukt, så vi ska först ta tåget upp dit :) men det kommer bli så jävla skönt och kul :D kan inte vänta!
Men innan dess är det mycket att göra. I morgon är det skola, plugga teori, handla till resan och kalas.. Torsdag avslutning, packa, fixa till kalas och student på kvällen om vi har tid med det. Fredag så får vi huset, packa en massa, fixa musiken till kalaset, tömma kameran så man kan ta massa bilder sen är det party på kvällen! Lördag så fortsätter packningen och det börjar renoveras i huset. söndag samma sedan kl 9 på måndag morgon så bär det av :)
Fan vad jag är glad! :D

7 juni

godkväll!
hade en trevlig kväll igår hos Tuss :) mat, tårta och bad för en del :) tack!


idag har katta och jag varit i stan, vi var faktiskt så duktiga att vi till och med cyklade dit! Sedan följde jag med mamma till burlöv och sedan har jag bara varit hemma ikväll :) fått min andra dator fixad eftersom jag ska lämna in min skoldator nu i veckan =/ buu. och idag var det ju sista avsnittet av gossip girl, lite dåligt slut tyckte jag. Det kunde ju faktiskt ha slutat på ett bättre sett, eftersom vad jag vet så har de inte påbörjat att göra en ny säsong. men det lär ju komma med tanka på hur det sluta =) Större delen av kvällen har ägnats åt att leta resa till mig och min lilla älskling. för snart så ska vi åka och fyfan vad vi ska festa, sola och bada!

Nu ska jag snart tvätta bort sminket och lägga mig för i morgon är det skola igen. kort dag som tur är och på kvällen är det student som gäller =)

Pussar

:D

Grattis på födelsedagen Tuss! och tack för ikväll! <33

=/

http://sydsvenskan.se/lund/article436652/Tva-misshandlade-i-Lund.html

hemskt att folk bara gör så, hoppas allt är bra med dig kusin!


..

Du är fan störd. man gör inte som du gör, skämmer bort något sen drar in på precis allting :S

6 juni

hej på er =)
Sveriges nationaldag idag, något speciellt att fira? det tycker inte jag iaf =)
Precis duschat och klätt på mig, ska fixa mig strax och sedan käka innan jag och Katta ska till Tuss ikväll för att fira henne :) Det var tänkt att man skulle bada, men som vädret är så är det inte så lockande om man inte är så sugen på att bli sjuk. och nej det är inte jag som varit sjuk tillräckligt i år! :) men ja det blir säkert trevligt ändå =)

Nu är det mindre än 1 vecka kvar tills vi får huset. Och ungefär bara 1 månad kvar i lägenheten. sjukt, men det blir säkert bra. På fredag är det även kalas för mig och katta, wiho! så alla som är bjudna se till att komma nu! :D Sen åker förhoppningsvis jag och katta utomlands veckan efter om vi hittar någon bra sista minuten, det måste vi göra!
Kyss

4 juni

Godkväll!
Skola igår, men det var chill. gjorde knappt något =) fick gjort mitt matte prov iaf och fick mitt mvg (a) tihi jag är bäst!
Sen blev det massa ärenden i stan med Katta och även glass på jensen, mys. Fick även handlat två shorts och en tröja =)
 

Idag var jag ledig, superskönt! men stack till stan vid halv 12, sen hem och göra vid Alice och Emelies hår =) Sedan vidare till john bauers utspark med katta. fy fan, kan inte förstå att jag bara har ett år kvar! då är det jag som åker runt i stan och sjunger och är lyckligast i världen! Så jävla sjukt! Man blir så glad av att se alla studenterna.
Efteråt så åkte jag och Katta till stan, kikade runt lite och kollade sedan på dem små söta 9orna från söderkulla som har bal ikväll :) så kul vi hade den dagen.. får verkligen hoppas att det blir någon bal i 3an!

Frisörernas studentflak var absolut tuffast! rosa, hur snyggt är inte det :O jag vill också ha det så!



Skönt i morgon är man också ledig :) Ska till körskolan och sedan färga kattas hår =) sedan får vi se vad kvällen bjuder på :) Puss på er


 

1 juni

Ny månad och en dag närmre till allting! :)
Skola först och sen har jag jobbat hela dagen, sjukt trött i hela kroppen! =(  Stackars mig som jobbat både igår och idag när det varit som finast värder och varmast =( och i morgon blir det heller inget solande =(  Blä, snart dags att få använda sin bikini ju :O har ju BARA 13 st =(


Ska gå och duscha nu sen ska jag gå och lägga mig tidigt :) tur man har lite sovmorgon i morgon iaf!

31 maj

Tja!
super dålig uppdatering under helgen =( not good!
i fredags var jag först på körskolan och körde, och det gick såklart bra som vanligt (a) sen jobbade jag efteråt och sen var jag bara hemma och tog det lugnt =)
Igår var det först fest på lindängen och sedan till min kusin som fyllde år i fredags. haha, det var väll en rolig och trevlig kväll :) tack katta och emma <3 Haha och katta hade min mammas peruk på sig, som vi köpte i thailand för skoj skull.. den ser jätte verklig ut så folk trodde hon hade färgat håret ju. tills hon gör värsta tabben och börjer huvudet lite för långt bakåt så peruken åker bak hahah så man ser hennes hår :D och sen provade en kille den, as kul.. såg ut som värsta akolisten :O haha!


Haha fin bild!


Vaknade upp bredvid Katta idag, men hon stack nästan medesamma för jag skulle jobba sen =) var hemma vid 5, käkade och sen klippte jag grannen här.. Nu ser jag på gossip girl :) hihi näst sista avsnittet :O =(

Nu är det inte lång tid kvar! :O och denna veckan är riktigt najs i skolan, ledig på torsdag och fredag :)

Puss på er!


RSS 2.0