27 augusti

Åh det var riktigt skönt att vara ledig igår, fast jag inte fick så mycket exta sömn för det. vaknade tidigt och var hos läkaren vid halv 11. Idag har jag varit och hämtat sådan grej som manhar när man har astma som jag ska ta 2 ggr om dagen. Förhoppningsvis ska det hjälpa mot min hosta :)
Precis hemkommen från stan och fick med mig lite hem! Stövlar, 2 t-shirtar, ett rosa linne och svarta shorts :)
Och en annan bra sak idag var att jag fick min praktikplats vid davidshall! :) Hoppas nu verkligen att det är ett bra ställe, för hon jag pratade med var verkligen supertrevlig.
Nu ska jag äta lite, Puss =)


24 augusti

Nu är det tillbaka till det gamla vanliga, skolan :(
och det värsta, samhälle! jag ska plågas med det ett helt år, det kommer bli fruktansvärt. Tack och lov för att man är ledig på onsdagar iaf :) I morgon är det egen hårvård, vilket innebär en lugn dag :) så man har tid att se på alla små söta ettorna haha.
Jag är även i ganska stort behov av en praktikplats! måste ut i stan och leta runt, men har varit på ett par ställen idag som jag ska höra av mig till senare i veckan igen, får hoppas jag får på någon av dem.
Det har blivit ändringar i år iaf, vi tar inte studenten förrän den 10 juni! en vecka senare än det brukar bara för att vi har höstlov i år, så har det inte varit innan. Både bra och dåligt, för jag som skulle sticka utomlands direkt vi slutat ju :o

Nu måste jag vila en stund, för jag har haft sjukt ont i huvudet hela dagen och det orkar jag inte med, så Puss på er :)

15 augusti

tjatja!
Igår blev det malmöfestivalen en stund, men det blir bara tråkigare och tråkigare för varje år. Jag förstår inte vad som händer :O det är inte ens lönt att gå dit. skippa skitet istället bara för mycket folk där.
I morgon är det iallafall så att jag och katta ska köra till göteborg :) vi ska först inom ullared och sedan kulturkalaset på kvällen och på måndag är det liseberg :) myspys ska vi ha :) Så vi hörs när jag är hemma igen! Puss



5 augusti

blivit super dålig på att blogga, men det sätter jag igång med på riktigt igen när skolan börjar :) vilket är ganska snart :( buu! massa jobb i morgon och på fredag eftersom det ska bli fint väder. I helgen blir det väll fest och utgång någonstans :) men var får vi se :) Puss på er, för nu ska jag sätta på en film och sedan nanna för att vara pigg i morgon! =)

RSS 2.0