28 maj

heejj!
Ligger i sängen och bara tar det lugnt, är ledig i morgon =) riktigt skönt!
Skola idag bara sen var vi och åt på gränden, men ja jag åt väll inte så mycket haha.. finns det någon som är mer kräsen än mig? haha nej! Sen har jag varit i lund med mamma =)
I morgon ska jag till körskolan vid 12 och sen jobba direkt efter. men det blir väll inga problem =)

Och det är såhär att jag och katta planerar att köra till stockholm i sommar, wiho =) festa, shoppa och ALLSÅNG PÅ SKANSEN :O hahah är man i stockholm får man ju fan inte missa det! men lilla emma kan ju inte följa med =( buuu, någon annan som ska med kanske? :)


nu ska jag se om jag hittar någon rolig film som jag kan se (: kyss

bby :*




27 maj

Precis kommit hem från praktiken, sista dagen idag. Dem är verkligen för gulliga där, i påsk hade de köpt påskägg till mig och idag fick jag en söt rosa blomma av dem ;P hihi och jag hade bakat, mums
Nu är det snart lov, tiden går såå fort =) och i morgon slutar vi halv 12 och sen ska vi ut och äta kl 12, vi som var med på mässan och hjälpte till. och på fredag är det ingen matte ;D wiho, inga fler matte lektioner men ett prov kvar (y)
Nu ska jag vänta på att maten ska bli klar och sedan se om där är något kul på tv =)

Puuuss på er
 

varför gör du såhär mot mig?

Jag klara det inte, du vet att jag inte klarar av att prata om det men ändå ska du ta upp det? ska det inte räcka med att jag säger till dig en gång att jag inte klarar av det? du vet hur jävla dåligt jag mår av det och hur jävla ledsen jag blir.. eller ja, det var vad jag trodde iallafall.. Du har bevisat motsattsen för mig precis och nu orkar jag inte mer.. Du får mig att må ännu sämre, tyvärr är det sant och jag vet inte vad jag ska göra.. Du säger så många gånger jag gör allt för dig, men bevisa det då också! och säg det inte bara! Jag vill bara bort här ifrån, slippa allt och alla, men så funkar det inte.. Vi skulle lösa det här, du och jag, men du gör det bara så många gånger värre.

snälla, förstå någon gång..

26 maj, toppen

Sitter i skolan och ser the notebook nu =)  eller ja, kollar inte så mycket.. chill ;D
och vecka 32 så blir det sverige semester med Katta och Emma om ingen annan ska med ;O Bila till stockholm först sedan örebro och sist göteborg :D För att vi kommer vara så jävla bäst och ha så jävla kul!

Snart är det bara 3 veckor kvar till vårt kalas och tills vi får huset.. och mamma har redan ångest över att vi börjar ha "stökigt" med allt.. haha och det har inte ens börjat ;O haha hur fan ska det gå sen.. det var hennes idé att flytta ju :O men, förhoppningsvis så ska det väll bli bra =)

Nej nu får jag kolla lite på filmen, Puuuuss


24 maj

kanske dags att skriva nu?
det var ju någon dag sedan =) men jag och Katta hade fullt upp i fredags, vi gjorde en massa ärende! duktiga flickor.
Fast först var jag uppe halv 8, en ledig dag! för att gå på riskettan, men vad gör man inte för körkortet tihi (a) sen mötte jag katta i stan så tog vi oss ut till ekohallen för att shoppaloss :) fick nästa handlat allt som vi skulle wiho. Sen stack vi hem, hon gick ut med hunden och jag åt lite. Sedan cyklade vi till entré i det superfina vädert. Handlade tyvärr ingenting =( men katta fick handlat en jättefin klänning :) och när vi väl ska cykla hem, gissa om det inte ösregnar då =( kan det bli bättre :)
Sen var vi duktiga och fixade min läxa också och chillade till hon cyklade hemåt =) sedan blev det bara film och mys.

Igår tog jag det lugnt på dagen bara, grillade på kvällen och sen kom Katta till mig.. Fixade oss lite och så kom Emma och hennes bror och hämtade oss för att köra oss till Limhamn. hihi hade väll trevligt igår =)

Idag är jag sjuuuuukt förkyld, jag orkar fan inte. jag har precis varit sjuk i nästan 2 veckor och nu igen? asså det kan inte vara sant :O jag brukar aldrig vara sjuk ananrs :( Skit sur är jag också för den delen!!! asså menar de lilla kräket allvar, samma dag som oss? Vi som planerat allt i så många månader, och sen ska du komma och förstöra.. vem fan tror du att du är? jag hoppas för ditt eget bästa att de du gjort påverkar det vi planerat!! jäälva skit, det som inte får hända händer liksom. 
 
Kysssss på er

20 maj

Sitter på praktiken nu och har precis ätit lite :) gick till hemköp inne på kronprinsen och när jag står där utanför i solen och pratar med katta i telefon så är där världens sötaste hund! så sjukt söt att man bara dog! jag som inte annars tycker om hundar, men den lilla hunden, man ville bara ta den med sig! Den var så liten, hon bar den med bara en hand och den var inte mycket större än handen. Haha =)
Har sjukt tråkigt här, men jag har nästan fått gjort klart itt arbete som ska vara inlämnat i morgon :) och jag fixade mina vågor igår och gjorde även en permanent haha, fyfan vad jag hatar alla jävla dockorna!
Även fixat en del saker inför vårt kalas, vi ska ju ha leker och grejer (a) någon rolig lek som man kan ha på en fest? =)
Puss, ska forsätta plugga lite kanske =)

19 maj

goddag! ;D
sitter i skolan nu och har tråkig praktisk marknadsföring. Precis haft redovisning om våra skyltfönster som vi fotat och sådär. Slutar om 1 timme, skönt. men ska nog stanna och föna lite vågor. duktigt =)
Igår var det skola och efter det stack jag och katta till körskolan, hon pluggade medan jag körde :) sen stan en stund och vi hitta massa söta grejer till vårt kalas, det kommer bli så bra! :D Sen gick vi hem och såg film och pluggade. Vid 9 cyklade vi till bk och käkade glass =) hihi Sen blev klockan mycket och vi cyklade hem :)

nästan bara 3 veckor kvar till skolavslutningen! så sjukt skönt!

   

17 maj

hej hopp!
Igår stack jag till lund och nannade där, mys =) åkte hem vid 11 idag för jag skulle jobba kl 1 idag. Det var ganska lugnt, inte så mycket folk =) slutade vid halv 5 och stack hem och käkade. Sen har jag bara sett gossip girl och haft ett långt (långa) samtal med min lilla älskling =) och nu är det snart läggdaggs för i morgon är det skola igen =/ men slutar halv 12 sån tur är, efteråt ska jag direkt till körskolan.. plugga en massa wiho och sedan köra =) guud vad jag är duktig (a)
och förresten Grattis till Norge som vann esc :)
Natti på er <3


16 maj

Igår var det först matte, chill =) men prov om 2 veckor som jag inte fattar ett skit av, lyckat!
Slutade halv 12, och då fick jag snabba mig för jag skulle jobba kl 12. Men pappa var snäll och hämtade mig och körde mig dit (a) Slutade vid halv 8, och då var jag riktigt trött. Hem och käka sen tog jag det bara lugnt och såg film =) myspys

Idag vaknade jag vid halv 10, men när jag såg att det var sådant skit väder så gick jag och la mig lika snabbt igen =) sov en stund till och sedan klippte jag pappa. Nu ska vi snart grilla i detta underbara vädret, men skit samma det är gott iaf (: Ikväll är det eurovisionsongcontest också, någon som ska se på det skit programmet? :) inte jag iallfall, men vet inte vad jag ska göra =)
 
Ååh vad jag vill utomlands nuuu =( och jag saknar Thailand =(

     

14 maj

Hejsan hoppsan!
Lugn dag i skolan idag. Började med att Madde gick igenom hur man tog hål i örat och visade lite och sådär. Sedan var det en del i klassen som gjorde hål i öronen :D hihi sen arbetade vi bara lite med saker som vi har kvar att göra innan denna terminen är slut. Efter lunch var det den drygaste lektionen utav alla, praktisk marknasföring. Men vi jobbade på med häftet man skulle ha gjort så vi slutade kl 2 =) det blev väll inte så väl gjort men godkänt ska man väll klara sig med ;P

Nu sitter jag vid datorn och har precis ätit mina fiskbullar i hummersås med ketchup! den som inte har smakat det måste göra det hihi (a) låter sjukt äckligt men det är verkligen supergott! :D

Helt sjuk vad tiden ändå går snabbt. Nu har halva maj redan gått och det är mindre än 1 månad till sommarlovet! så jävla skönt ska det bli, efterlängtat! Sen får vi huset den 12 juni och så är det 18 års fest för mig och Katta =) och om 2 månader så fyller jag även 18! ;O lilla jag blir vuxen :D och kattas och min resa! vi ska utomlands men vet inte riktigt vart. Eller jo cypern eller turkiet, men ingenting är bokat för vi ska ta sista minuten och hoppas på att hitta det till ett bra pris. Så det gäller att hålla utkik hela tiden, men det är jag så duktig på!  Ska ni resa någonstans i sommar? =)

Och sen är det såhär, att det finns en kille som är sååå sjuuukt snygg. Kan han bara inte inse att jag vill ha honom ;O




13 maj

Hoppas du hade en bra födelsedag igår honey <3 fastän du inte fick en bil eller resväska. men det löser vi <3 =)
Idag var det skola, men inte någon vanlig skoldag. Vi hade först egen hårvård men eftersom jag inte skulle göra något med mitt hår så fick jag gjort en långhårs permanent istället, duktigt :) Kvart över 12 kom en buss och hämtade upp oss eftersom vi skulle på någon utflykt. Men vi hade ingen aning om vart vi skulle åka. Det har varit mycket snack om var vi skulle och vad vi skulle göra. Men inte hade någon en aning om att vi skulle cykla!


Vi hamnade strax utanför dalby och cyklade dressincykel tror jag det hette. Haha ganska skumt, men ja det var ju bättre än att bara sitta i skolan =) käkade lite när jag kom hem och sedan har jag pluggat lite grann, väldigt tråkigt! Har ganska mycket kvar att göra innan sommarlovet faktiskt =/ hoppas verkligen inte att vi får något nytt vi ska göra nu! Men jag ser fram emot nästa vecka som kommer gå snabbt. måndag och tisdag slutar vi halv 12, praktik på onsdag och ledig torsdag och fredag, jätte najs ;D puss så länge

Grattis!

Grattis på 18 års dagen! <33


11 maj

snabb uppdatering..

i lördags kväll var det 18 års fest för Catha, trevligt :) men var hemma ganska tidigt eftersom jag fortfarande inte mådde så bra.

Igår, hmm ja vad gjorde jag.. pluggade lite grann, gossip girl såklart! och så grillade vi, mums


Idag har jag bara varit i skolan och sen en snabb runda på stan med mamma. Skulle egentligen jobbat idag men hon ringde mig och sa att det skulle vara stängt där idag så då blev det inget jobbande. Skönt ändå men man får inga pengar då heller =/ Funderar på att börja göra min permanent, men det känns inte så lockande. Vid 3 ska jag sticka till entré med Katta :) Vi har planerat så mycket till vårt kalas nu och det kommer bli så sjukt bra! ;D en del inbjudningar är också skickade, säg till om du inte har fått någon (a)

I morgon är det faktiskt min lilla älsklings födelsedag så glöm inte säga Grattis till henne! :) kiskis.blogg.se
och det är 2 månader till jag fyller år! wiho




Godmorgon!

Pigga och vakna idag? :)
Jag mår iaf nästan bra! till skillnad från vad jag har gjort innan i veckan (a)

Haha lite kul, la upp en bild på bdb igår på mig själv bakifrån i bara trosor. och ja, det är klart folk reagerar. Det finns folk som aldrig skulle lägga upp sånna bilder, inte ens på sig själv i bikini. och att folk (tjejer) kommenterar att jag är pinsam för det? jag förstår inte var det kommer ifrån. Har inte jag rätt till att lägga upp precis vad jag vill?
helt ärligt, mogna flickor. Tror ni jag bryr er om era små kommentarer? nej inte ett dugg! så lägg ner er energi på någon som vill ha era löjliga kommentarer och fortsätt vara avundsjuka, så länge ni mår bra av det :)

nu ska jag iaf äta frukost :) puss på er


8 maj

fortfarande sjuk, så det är inte så mycket som händer då.
precis varit på vårdcentralen men de kunde inte se något annat. det är väll någon infektion i kroppen så han trodde det skulle försvinna, lite hostmedicin och iprem. annars får jag gå dit igen nästa vecka, men det ska inte behövas hoppas jag!
blir en lugn kväll idag för att se om jag orkar festa i morgon =) Pusspuss

sjukling

Jag gick från pratiken kl 4 för jag inte mådde bra så dem tyckte att jag skulle gå hem och vila istället. Jag la mig i sängen och vilade en stund, och när mamma och pappa sen kom hem så stack vi till läkaren för att kolla upp om det var någonting. Man ska ju liksom inte ha feber i 1,5 vecka och må dåligt?
Ja de tog iaf blodprov på mig som inte visade så mycket och fick på röntgen nu kl 10. Så ska strax bege mig dit och se om de hittar någonting. Annars så får jag gå till vårdcentralen i morgon också för att ta andra tester. Jag avskyr verkligen sprutor, stick i fingret, blodprov och så. Bara ge mig en massa medicin istället så jag blir frisk!
Inte nog med det, vi ska tillbaka till det andra stället efteråt också för att få svaret, åh kan dem inte bara ge svaret där liksom. Jag vill hem och sova bara!

6 maj - goddag!

Sitter på praktiken just nu. Har inte så mycket att göra så tiden går väldigt långsamt :) Blåser som fan ute och regnar gör det också =( skit väder med andra ord :) sms uppskattas!
Slutar 6, och då ska jag hem och äta! haha sen borde jag läsa lite matte eftersom jag inte har gjort provet än och har det på fredag, great! Men jag är ju så duktig så det ska väll lilla jag klara ändå (a.
Jag måste till stan någon dag snart också! sy in mina jeans som är alldeles för breda, enligt mig själv, där nere :) dels orkar jag inte göra det själv och sen så jag har ingen lust att förstöra dem (a.
Puss på er!

5 maj

Efter en natt med så lite sömn som jag fått i natt så mår man inte så bra.. jag fryser, är trött i hela kroppen och nu har jag börjat få hosta också. det är snart sommar, sånt här skit orkar man inte med då! Nu vill jag faktiskt bli frisk och orka med saker å ting!
Jag gick iallafall till skolan idag, fast jag egentligen inte alls hade någon ork. Mitt hår ser ut som jag vet inte vad, och det är dags att göra något åt det och hoppa in i duschen strax! Det var ganska lugnt i skolan men en väldigt dryg dag. Vi skulle haft praktisk maknadsförning men nix det blev frisör och skriva om lite olika sjukdomar, mjäll och liknande och en seg svensk lektion efter det. Tisdagar kan inte bli bättre än såhär! På lunchen traskade vi till mobilia i regnet, dels för att Katta och dem andra skulle käka lite och leta efter present till Catha.
Något bra tips till en 18 åring?
Nu ska jag ta och äta lite, för jag är superhungrig =) sedan måste jag ta och vila en stund för att orka med resten av dagen, är i stort behov av att plugga men nej det blir det säkert inte :) vi hörs senare puss



varför?

jag som nästan hade hopp om att allt skulle lösa sig och bli bra, men ingenting verkar gå i den riktningen som jag vill. jag kan inte bevisa någonting, vad jag än säger så är det helt meningslöst. ingen kan tro mig när det bevis för motsattsen, hur funkar det? vad gör man?
jag är så ledsen för jag kan inte göra någonting. just ju känns allt meningslöst, jag har inget att säga, inget att göra, låt mig försvinna ett tag tills allt är bra igen. För såhär dåligt orkar jag verkligen inte må.

3 maj - 21.21

jag är ännu inte klar med min permanent, fan vad jag är seg! :) Men jag känner mig fortfarande inte bra, jag orkar verkligen inte! Min kropp tar dö på mig, speciellt mitt huvud! Jag är hungrig och sjukt sugen på något, men problemet är att jag inte vet vad. haha typ ångest men thats life.





jag är så trött på allt just nu, varför finns du inte där för mig som jag vill att du ska? Du är så långt borta när jag vill att du ska vara här. kan du inte bara förstå det?

just nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova, men nix det går inte än. dags att återgå till permanenten, jippi :)
puss

3 maj

Ligger i sängen och fryser just nu. Ganska hungrig men pappa är inte hemma än så det blir ingen mat på ett tag =(
Halva permanenten är klar så det är bara andra halvan kvar, det fixar jag senare. Lite svenska som också måste göras, men kl 7 är det Gossip girl som man inte får missa! Igår kväll blev det bara film med mamma&pappa, lugnt.
I morgon är det någon fotvårdare som kommer och ska berätta om saker för oss, intressant? ja kanske för dem som gillar fötter och det gör inte jag. Slutar halv 12 iallafall och det gillas, men inget planerat efter skolan ändå.


Älskling, glöm aldrig! jag finns alltid här för dig <3

Godmorgon, eller ...

ja god eftermiddag snart :)
just nu känner jag mig bättre än igår iaf, skönt. men ändå orkar jag inte göra något. borde plugga men nej det blir ingenting av det, haha och att sticka och träna är ju bara ett skämt. så sjukt länge sen jag tränade. Men det kommer alltid saker i vägen, som gör att man antingen inte kan eller kommer på en annan orsak att inte sticka till gymmet. dags att ta tag i det kanske?
Ska fixa mig lite nu, sen får vi väll se vad som dyker upp under dagen.  Puss!



I'm back.

redan? ja, det blev inte alls länge ikväll. Jag mår så kasst, jag orkar verkligen inte. Sååå sjukt ont i huvet, hela kroppen och bara trött. Det blir väll inget festade i morgon då heller för det är ju inte lönt när jag mår såhär. Men nästa helg, då jävlar ;)

Jag var iaf jätte duktig och körde till lund idag, hämtade min kusin och sen in en snabb runda på nova och lämna tillbaka mina skor. ångest? ja kan man verkligen säga! Men vad ska jag med skorna till om jag får ont i fötterna av att gå i dem? sen åt jag grillat hos grannarna, eftersom vi inte kan grilla än, eller ja inte så najs på balkongen precis ju. Vid 7 var jag hos Sanna för tjejmiddag/liten 18 års fest för henne :)

Hon hade bakat en sån söt tårta! exakt en sån här!



Nu blir det tv, pusspuss

1 maj - 11.50

Kvällen igår blev inte aaaalllls som tänkt, vi var hemma skit tidigt och ja jag tror inte vi behöver nämna mer om det. Fattar ni att jag och Katta missade elden pga att vi var på "nobel" :O det funkar inte så! ingen eld, ingen valborg!
Katta hade iallafall köpt ny foundation som vi skulle testa ju, men ja det matchade ju inte precis resten av kroppen. hej brun/orange :)


kiskis och jag har precis ätit massa frukost och nu sitter vi och chillar med vars en datorn haha ^^ ska övningsköra sen idag och ikväll så är det 18 års fest för Sanna. Nej nu får vi röra på oss, kyss

RSS 2.0